fredag 5 november 2010

Sweden sport academy...Varning!!

Elliot har ju gått på Sweden Sports Academy i höst, han har tyckt att det har varit skitskoj! Det är så jävla synd att dom är helt körda.
Det är inte ofta jag blir arg!!! Men nu är jag lite...vad ska man säga...lite lätt irriterad!!Det är inte speciellt roligt att stressa till skolan efter jobbet och hämta barnen för att sedan stressa hem för att kasta ihop mat så att vi ska hinna få i oss lite innan träningen som börjar 18:00 ( i stan, så det är ju en bit att köra också). Stress stress stress.
Igår var det tredje gången som deras träning blev inställd. Jag kan tycka att det är ok om man ställer in och hör av sig till föräldrarna så vi slipper åka dit. Men när man inte hör ett knysst, så åker man ju dit i god tro! Slöseri med tid och energi...
Orsakerna har varit utebliven tränare, dubbelbokning av lokal och brist på material!! SKANDAL!! Det var också sagt att det skulle vara två st ledare...icke. Det har varit en kille på ca 18 år. Han har själv tagit hand om 20-25 barn. Ni kan tänka er själva vilket liv, han har ju noll koll på läget.
Det värsta värsta är ju att barnen blir ju så besvikna när det blir inställt varje ggn. Jävla idioter som utnyttjar barn på det viset!
Ni som hade tänkt att anmäla era barn till SSA-gör inte det. Det är en väldigt oseriös organisation. Nu kanske det funkar bra i andra delar av Sverige, men här på Gotland så gör det INTE det.
Vi har betalat nästan 900:- för att Elliot ska vara med och vi känner oss lurade på dom pengarna!!


Se artikel nedan.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Exakt så här har det fungerat i Skogås. Nu försöker jag få tag på någon ansvarig på Sweden Sport Academy, men det är inte det lättaste. Hur har du gjort? Har du fått dina pengar tillbaks?

Tusen tack på förhand!

Hälsningar
Gisela

Jenniejummie sa...

Pressen kontaktades och efter ett par dagar fick vi ett långt mail om att de beklagade det inträffade och att vi skulle få 500:- tillbaka och det har jag fått. Känns obehagligt att det verkar vara utspritt i landet...alltså att det inte bara har hänt här på ön...

Anonym sa...

Nu är det ju så att det som inträffade på Gotland, att terminen fick avbrytas, bara har hänt en gång på på en enda ort i hela landet genom alla år. Det har genomförts ca 500 terminer och en av dem har ställts in: PÅ Gotland.

Skogås som kommenteras här har inte alls ställts in och det är väldigt många i Skogås som anmält sig igen termin efter termin. Det är snart dags för vårterminen igen.

/Sweden Sport